Ferry Eiselin (5 min)
Ferrie Eiselin (1938) heeft tot zijn pensionering als journalist voor o.a. Het Parool en Trouw gewerkt. Daarnaast besteedde hij van jongs af aan veel tijd aan zijn passie voor klassieke muziek, pianospelen in het bijzonder. Dit fragment gaat over het plezier tijdens het musiceren met anderen en ook over de moeilijkheden die dat soms met zich meebrengt.
Klik hier voor fragment Ferry Eiselin

Agaath Kersten (5 min.)
In een intiem portret geef ik een beeld van een dag uit het leven van Agaath Kersten (1907). Moeizaam verzorgt ze haar oude lichaam. Dromerig dringt ze een kopje thee en kijkt naar de vogeltjes bij het raam. Slechts even lijkt de rust verstoord als ze buiten door een groep duiven wordt belaagd.
Klik hier voor fragment Agaath Kersten

Frida (5 min.)
'Oma Kip' wordt Frida genoemd, omdat ze altijd met kippen in de weer is. In dit fragment verzorgt ze de zieke kalkpootjes van een hennetje en vertelt ze liefdevol over haar moeder, die ze nog dagelijks mist.
Klik hier voor fragment Frida

Rob de la Rive Box (5 min)
Trots vertelt Rob de la Rive Box (1913) over de prachtige beroepen die hij in zijn leven heeft gehad. Hij was o.a. nieuwslezer bij de radio en later werkzaam bij de RVD. Dit fragment gaat over de kwetsbare herinnering aan zijn jeugd en het gevoel altijd een buitenstaander te zijn geweest.
Klik hier voor fragment Rob de la Rive Box

HERINNERING IN BEELD
home | levensfilm | werkwijze | filmfragmenten | Tamar de la Rive Box | contact
LEVENSFILMS IN OPDRACHT